OVER ONS

Kapsalon met een ecologische mindset

De naam The Pony Club is niet toevallig gekozen. Natuurlijk verwijst hij naar de tijdloze froufrou, maar er zit zoveel meer achter. Het woord ‘pony’ vat onze kernwaarden perfect samen: Puur, Organic, Natural en Young. Wij zijn een innovatieve kapperszaak in Antwerpen met een hart voor de planeet. Daarom kiezen we uitsluitend voor natuurlijke haarproducten van kwaliteitsmerk I.C.O.N., die bulken van de zuivere ingrediënten. Voedend én verzorgend: plantaardige verwennerij voor jouw haar.

Totaalervaring met jouw snit op #1

Je haar laten knippen of kleuren bij kapsalon The Pony Club? Dat gaat verder dan een verplicht, maandelijks nummertje! Wij maken van jouw kappersafspraak een onvergetelijke beleving, waarbij je al je zorgen vergeet. Een warm kopje koffie, een ontspannende hoofdmassage, een uitgebreide salon treatment … Daarna buigen we ons met onverdeelde aandacht over jouw kapsel: van een korte coupe, tot een zomerse balayage. Relax to the max!

Good to know! 

Omwille van de coronamaatregelen werken we uitsluitend op afspraak. Van zodra de richtlijnen het toelaten, kan je weer spontaan bij ons binnenstappen om je haar te knippen of kleuren. We houden je graag op de hoogte!

Dames- of herenkapper in Antwerpen gezocht?


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x